Radio zeri Pozherani 105.9/Fm Stereo
Stafi Pozheran
Telefoni 044177106
Fix 0280-85-774

radiopozheran@hotmail.com
FaqjaKryesore | Rreth Faqes | Fotot | Lajmet | Shpalljet | Reklama | Lajmet me te reja nga komuna e Vitis | Stafi | Urimet dhe pershendetjet | Opinioni | Skema Programore | Emisionet me te degjuara | Panorama e Pozheranit | Kronika
Objektivat: Radio Pozheran - Lajmet,Muzike,Marketing etj etj
 
Shenime:

Shyqeri Halbaku. Radio Zeri i Pozheranit u themelua me daten: 01.08.1999.
eshte radio qe mbulon 50% te territorit te Kosoves pastaj mbulon nje pjes te mire te te Maqedonis dhe Shqiperis,llogaritet te ket rreth 100000 degjues.Eshte radio e pavarur pa anime gjithnje informon realitetin.
Mund te na degjoni ne frekuencen 105.9/Fm Stereo
Nese jeni te interesuar per marketing apo per bashkpunim na kontaktoni ne telefonat: 044177106 dhe ne Fix:0280-85-774.
Duke rreklamuar biznesin tuaj me radion tone,biznesi juaj do te jete me i sukseshem

Pozheran:
Ndihmesi : Kreshnik Hoxha
Kontakt:
Lajme,Muzik,Marketing,Shpallje etj etj

Referencat:

Faqja eshte ne perpunim e siper
Na kontaktoni